Розвиток туристичної галузі Вінниччини - один із пріоритетних напрямків обласної влади (+фото)

Розвиток туристичної галузі Вінниччини - один із пріоритетних напрямків обласної влади (+фото)

29.09.16 10:59 0 549
В Департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку пройшла робоча зустріч директора Департаменту Володимира Мережка та голови постійної комісії обласної Ради з питань освіти, культури, сім'ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Людмили Станіславенко. В ході зустрічі обговорювалися питання залучення вітчизняних та міжнародних експертів для розробки Програми розвитку туризму у Вінницькій області на 2016-2020 роки, а також залучення міжнародної технічної допомоги та грантових коштів для розвитку туристичної галузі.

Нагадаємо, що метою даної програми є створення конкурентоспроможного на національному та міжнародному ринках туристичного продукту, створення та розвиток матеріально-технічної бази і сучасної інфраструктури туризму, сприятливих умов для залучення інвестицій, ефективного використання природного, історико-культурного та туристично-рекреаційного потенціалу, етнографічних особливостей, забезпечення умов для повноцінного функціонування суб'єктів туристичної діяльності.

"Дійсно, Вінниччина з кожним днем все більше стає схожою на затишний європейський регіон, але при цьому зберігає свою унікальну історію, традиції і звичаї, неповторні краєвиди та безцінні рекреаційні ресурси. Тому, одним із пріоритетних напрямків обласної влади є розвиток туристичної галузі, створення туристичного бренду регіону, збільшення потоку туристів та залучення нових інвестицій в область", - повідомив В. Мережко.

Так, з огляду на динамічний розвиток Вінниччини як економічний, інвестиційний, соціальний, так і туристичний регіон, гасло якого "Вінниччина - все тільки починається" звучить зараз досить перспективно та натхненно.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 жовтня у Тернополі ...
Наступна новина: На Вінниччині проходить ІV ...

КОМЕНТАРІ