Польський капітал працює на економіку Вінниччини (+фото)

Польський капітал працює на економіку Вінниччини (+фото)

29.09.16 08:44 0 511
Вчора у м. Вінниця за участі директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації В. Мережка, віце-консула Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці Войцєха Мрозовські, заступника голови правління ПАТ «КРЕДОБАНК» Дам'яна Раґана, представників бізнес-кіл регіону та ЗМІ відбулося урочисте відкриття ще одного відділення ПАТ «Кредобанк» у м. Вінниця.

ПАТ "КРЕДОБАНК" – це банк з найбільшою польською інвестицією у банківську установу України. На у структурі акціонерного капіталу ПАТ "КРЕДОБАНК" інвестиції стратегічного акціонера PKO Bank Polskі SA складають 99.6%. Регіональна мережа ПАТ "КРЕДОБАНК" нараховує 130 відділень й охоплює більшість областей України. Клієнтами Банку є понад 32 тис. малих, середніх та великих підприємств. Здійснюючи 26 років свою діяльність на території всієї України та м. Києва, КРЕДОБАНК входить до 50 найбільших банків України за основними показниками.

Традиційно відкриття відділення розпочалось з урочистої церемонії перерізання символічної стрічки.

«Нам приємно, що "КРЕДОБАНК" в рамках програми розвитку та оптимізації мережі своїх відділень, відкрив ще одне відділення у Вінниці. Це не перше успішно діюче підприємство за участю польського капіталу на території Вінницької області. У нас також успішно функціонує ТОВ «Барлінек Інвест», який в цьому році планує розширити свої потужності, створивши при цьому ще 300 нових робочих місць. Не менш успішно розвивається у Вінницькій області страхова компанія PZU Україна. обласна влада докладає максимум зусиль аби створити комфортні умови для інвестування у регіоні та всебічно підтримує підприємців і розвиток бізнесу загалом. Я думаю, відкриваючи відділення, ви змогли в цьому впевнитися. Переконаний, що поява ще одного молодого, але дуже перспективного відділення, додасть серйозний імпульс діловій та фінансовій активності області. Заохочую вас також до відкриття нових відділень і в районах Вінницької області, адже регіон досить динамічно розвивається і відкритий до співпраці», - з вітальним слово повідомив В. Мережко.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокурор області Олег ...
Наступна новина: Житомирщина: жителі області ...

КОМЕНТАРІ