На Вінничині здобути право оренди на землю промислового значення відтепер можна прозоро і чесно

На Вінничині здобути право оренди на землю промислового значення відтепер можна прозоро і чесно

29.09.16 10:19 0 496
Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації створено дієву систему запобігання і протидії проявам корупції у визначенні і наданні права заявникам на оренду земельних ділянок промислового значення.

Так, відповідно до вимог Земельного кодексу України, Закону України «Про місцеві державні адміністрації» у Департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації розпорядженням голови ОДА В. Коровія від 02 вересня 2016 року № 634 створено спеціальну конкурсну комісію.Її членами є компетентніфахівці відповідних департаментів, управлінь та громадської ради при облдержадміністрації, які будуть визначати переможців конкурсу відповідно до розробленого Департаментом Положення. Основною вимогою для конкурсантів є представлення на розгляд комісії кращих інвестиційних проектів, що дадуть можливість створювати в області нові робочі місця і, як наслідок, збільшувати внесок до бюджетів усіх рівнів.

Крім того, Департаментом здійснюється неупереджений відбірвиконавців робіт із землеустрою та проведення земельних торгів (аукціонів) з продажу права користування на умовах оренди земельних ділянок земель запасу промисловості, транспорту, зв'язку,енергетики, оборони та іншого призначення. Відшкодування коштів виконавцям вищезазначених робіт здійснюється виключно переможцем земельних торгів, покупцем лоту, що унеможливлює вчинення будь-яких корупційних дій.

Тож відтепер здобути право оренди на земельні ділянки промислового значення, завдяки антикорупційній політиці облдержадміністрації,можна прозоро і чесно.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ