Вінниччина попрощалась із Героєм АТО Іллею Жабіцьким (+фото)

Вінниччина попрощалась із Героєм АТО Іллею Жабіцьким (+фото)

29.09.16 09:38 0 445
У Вінниці відбулась церемонія прощання з Іллею Жабіцьким , стрільцем снайперського взводу, який служив за контрактом у в/ч пп В0927.

Загинув боєць 23 вересня поблизу населеного пункту Зайцеве Донецької області. Йому у квітні виповнилось 25 років і хлопець був єдиною дитиною в сім'ї. Поховали Героя АТО на Алеї Героїв Вінницького міського кладовища. Похоронна процесія пройшла вулицями міста.

Цивільне прощання з атовцем відбулося біля будинку на вул. Замостянській, де він проживав разом із мамою. Урочиста панахида відбулась у Будинку офіцерів, куди труну з тілом Героя несли на руках. Зустрічні автомобілі зупинялися,а водії виходили вшанувати бійця, або сигналили протяжними гудками. Перехожі долучались до жалобної ходи.

28 вересня, у день прощання із загиблим під час виконання бойового завдання Іллею Жабіцьким, у Вінниці оголошено жалобу. На знак скорботи, на всій території міста: на будинках установ та організацій, приміщеннях комунальних підприємств приспущені державні прапори України з траурними стрічками.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщину надійшли ...
Наступна новина: КП “Луцькводоканал” ...

КОМЕНТАРІ