На Вінниччині до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського відбулась наукова конференція (+фото)

На Вінниччині до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського відбулась наукова конференція (+фото)

29.09.16 11:20 0 664
28 вересня, в приміщенні Вінницького обласного краєзнавчого музею відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Михайло Грушевський і Вінниччина: до 150-річчя від дня народження».

Участь у конференції взяли заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська, заступник директора управління культури і мистецтва ОДА Ольга Залінська, заступник директора – начальник управління комунікацій з громадськістю Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Володимир Лазаренко, директор Вінницького обласного краєзнавчого музею Катерина Висоцька, директор Державного архіву Вінницької області Юрій Легун, науковці та краєзнавці краю.

Під час пленарного засідання присутні заслухали виступи модераторів, серед який доповідали представники Вінницького державного педагогічного університету ім. Михайла Коцюбинського, Вінницького та Хмельницького обласного краєзнавчого музею.

У своїх виступах доповідачі окремо зупинились на особистому житті та дитинстві Михайла Грушевського, політичній діяльності та історичних працях видатного громадського діяча.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ