У Луцьку відбувся ІV турнір із “Брейн — рингу”

У Луцьку відбувся ІV турнір із “Брейн — рингу”

29.09.16 08:05 0 462
27 вересня, з нагоди Міжнародного дня туризму у Луцьку відбувся ІV турнір із гри “Брейн — ринг”, організований управлінням туризму та промоції міста Луцької міської ради. Головна тема цьогорічного “Брейн — рингу” - “Луцьк: відомий та невідомий”.

Показати свої знання з історії рідного міста та позмагатися за головний приз — Кубок міського голови — зібралися студенти семи навчальних закладів міста. Серед них — команди Волинського інституту економіки та менеджменту, Луцького інституту розвитку людини Університету “Україна”, Луцького національного технічного університету, Луцького педагогічного коледжу, Академії рекреаційних технологій і права, Волинського державного училища культури і мистецтв ім. Стравінського та Коледжу технологій, бізнесу і права Східноєвропейського національного університету.

Членами журі були заступник міського голови Сергій Григоренко, депутат міської ради, начальник управління туризму та промоції міста міської ради Наталія Бунда, директор туристичного агенства “Нові Мандри” Віталій Новицький та менеджер “Центру туристичної інформації та послуг” Оксана Штанько.

Заступник міського голови Сергій Григоренко, привітав усіх учасників гри із початком турніру, а також із Міжнародним днем туризму. При цьому він зазначив, що міська влада приділяє особливу увагу розвитку туризму у Луцьку, а саме відновленню його головної туристичної візитівки — Старого міста. Також він побажав усім цікавої та насиченої гри.

Усі гравці достойно змагалися, відповідаючи на цікаві питання, що стосуються історії та сьогодення міста Луцька.

Фіналістами стали команди “Іду на Ви” коледжу технологій, бізнесу та права СНУ та “Містики історії” із Луцького педагогічного коледжу. У фіналі перемогу здобула команда “Містики історії”, які, до слова, стали володарями переможного Кубка вже втретє.

Наталія Бунда подякувала за участь у “Брейн — ринзі” усім учасникам гри, при цьому наголосивши, що усі вони є достойними знавцями рідного міста. Усі команди отримали пам'ятні дипломи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Буковина: ало,вас слухають!

КОМЕНТАРІ