Заступник прокурора Волині здійснив особистий прийом громадян у Маневицькій виправній колонії

Заступник прокурора Волині здійснив особистий прийом громадян у Маневицькій виправній колонії

29.09.16 08:22 0 511
Заступник прокурора Волинської області Сергій Єфремов відвідав Маневицьку виправну колонію Управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області.

Насамперед його цікавили питання додержання конституційних прав громадян, які там утримуються, їх матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення, стан залучення засуджених до суспільно-корисної праці.

У ході візиту було здійснено обхід території, а також перевірено матеріально-побутовий стан приміщень, у яких перебувають ув’язнені, кімнати тривалих побачень, харчоблок та медичну частину. Особлива увага зверталась й на додержання режимних вимог.

Опісля заступник прокурора області вислухав усіх, хто виявив бажання звернутися до нього на особистий прийом. На усі поставлені запитання засуджені отримали ґрунтовні роз’яснення, відповіді ж на їхні звернення будуть надані у визначений чинним законодавством термін.

Зауважимо, що органи прокуратури області постійно тримають на контролі стан додержання прав громадян, які перебувають у місцях несвободи.

Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув'язнених громадян у прокуратурі Волинської області запроваджено «гарячу лінію».

За номером (0332) 77-60-16 та на електронну пошту zahist_zatrim@pvo.gov.ua усі суб'єкти, інтереси чи права яких порушено під час затримання, ув'язнення чи відбування покарання, можуть у робочі дні з 9 до 18 години звернутися у прокуратуру області та повідомити про ці порушення.

За їх повідомленнями організуються перевірки та, за наявності підстав, вживаються заходи до поновлення порушених прав.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Чернігова прибули ...
Наступна новина: В Житомирській області 28 ...

КОМЕНТАРІ