Велопробіг «Тур Волині»

Велопробіг «Тур Волині»

29.09.16 10:39 0 588
25 вересня біля села Озерце, Ківерцівського району, Волинської області були організовані змагання з велоспорту «Тур Волині», провідним професіоналом КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Олегом Хлопіцьким.

Велогонка відбулася в знак вшанування пам'яті загиблого гонщика Чемпіона України з велоспорту Валерія Макарова, який був вихованцем Олега Хлопіцького. Велогонщики та любителі щороку збираються, щоб зустрітися з колегами, обмінятися досвідом, новинами та вмінням позмагатися.

В програму велоперегонів входила роздільна гонка на 10 км серед молоді і ветеранів спорту в семи вікових категоріях. Учасниками були спортсмени Рівненської та Львівської областей. Також на цю велогонку завітав Чемпіон Світу з велоспорту Святослав Ковальчук.

Переможцями стали:

В категорії юнаки: третє місце виборов Влад Оліян, друге – Іван Коледюк, а перше – Томас Марков.

В категорії дівчата: третє місце зайняла Юлія Дорошенко, друге – Олександра Логвинюк, перше – Ольга Віюк.

В категорії маунтинбайк: третє місце виборов Владислав Романчук, друге – Леонід Логвицюк, перше – Володимир Клекотюк.

У категорії до 45 років: третє місце зайняв Олександр Кубрик, друге- Василь Набока, а перше – Володимир Клекотюк.

У категорії 45-55 років: третє місце зайняв Олег Романчук, друге – Юрій Тимко, перше – Володимир Корольчук.

У категорії 55-65 років: за третє місце нагородили Володимира Шелеста, за друге - Миколу Соболєва і за перше – Йосипа Пазяка.

У категорії 65 + участь взяли тільки два учасники. Тож друге та перше місця розділили між собою Юрій Копачевський та Святослав Ковальчук.

Впродовж всієї гонки велосипедистів пригощали гарячим чаєм та смачними гостинцями. Також спортсмени поласували смачною піцою від «Ровер кафе».

У велоперегонах прийняло участь 50 учасників. Вони розповідають, що змагання пройшли вдало з приємними враженнями. Організатор змагань, провідний професіонал КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради» Олег Хлопіцький сподівається, що з кожним роком «Тур Волині» буде більш популярнішим і масовішим.

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ