Міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками ветеранських організацій України

Міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками ветеранських організацій України

29.09.16 10:25 0 570
Делегація відвідує різні регіони країни, вшанувуючи пам'ять тих, хто віддав життя за визволення та незалежність України. До Луцька ветерани приїхали, аби вивчити досвід міста з впровадження програм допомоги та підтримки ветеранів визвольних воєн. В рамках поїзди члени делегації відвідали Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, меморіальний комплекс “Вічна Слава”, Алею почесних поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Також відбулася зустріч з міським головою Миколою Романюком, на якій він розповів про заходи, що впроваджуються у Луцьку для допомоги мобілізованим, демобілізованим бійцям, ветеранам, інвалідам визвольних воєн, родинам учасників АТО, а також для вшанування пам'яті загиблих, померлих захисників України.

Директор департаменту соціальної політики Тетяна Книш розповіла про хід виконання Плану заходів із реалізації Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей — мешканців міста Луцька.

Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися з міським головою в режимі “питання-відповідь”, де вони цікавилися нагальними проблемами, з якими стикається місто в непростий для всієї країни час та механізмами їх вирішення.

Учасники делегації були одностайні у тому, що міська влада Луцька усіляко допомагає та працює над реалізацією планів соціального захисту ветеранів.

Микола Романюк подякував організаторам і всім присутнім, та зазначив, що команда міської ради працює над вирішенням існуючих проблем та покращенням рівня життя лучан.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ