Чернігівський міський голова зустрівся з директорами навчальних закладів міста

Чернігівський міський голова зустрівся з директорами навчальних закладів міста

29.09.16 08:07 0 459
В залі засідань управління освіти міської ради відбулась зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з директорами всіх шкіл міста Чернігова.

Під час зустрічі Владислав Атрошенко запропонував всім директорам колегіально вирішити та внести чіткі пропозиції по розподілу бюджетних коштів на наступний рік у сфері освіти. Він, зокрема, зазначив, що одна частина коштів повинна йти на капітальне будівництво, друга частина на поточні ремонти, а третя – на забезпечення навчального процесу. «Серед найголовнішого – це ремонт дахів шкіл та дитсадочків. Проект бюджету міста на 2017 рік буде формуватися з урахуванням наявних ресурсів міста, оптимальності й прогнозованих видатків», - підкреслив міський голова.

Крім того, Владислав Атрошенко зупинився на питаннях забезпечення учнів предметними підручниками, технічного оснащення кабінетів англійської мови. «Якщо наші діти будуть вільно говорити на англійській мові, то це для них вікно в майбутнє», - сказав Владислав Атрошенко.

Міський голова звернувся до присутніх директорів з переконливим проханням - повідомляти про будь-які проблеми у сфері житлово-комунального господарства, для того, щоб вони якнайшвидше вирішувались. Також щоб вчителі більше уваги приділяли виховному напрямку, щоб при всіх існуючих негараздах у дітей вселялась віра в світле майбутнє. «Україну врятують відповідальні керівники на місцях та підсилене самоврядування. Кожен учень повинен усвідомлювати своє значення в суспільстві», - наголосив Владислав Атрошенко.

Чернігівський міський голова на початку зустрічі привітав з днем народження директора колегіуму № 11 Світлану Рубан та директора загальноосвітньої школи № 20 Миколу Конончука.

Такі зустрічі за участю міського голови будуть проводитись по всім підрозділам міської ради, керівники яких зможуть внести свої пропозиції по формуванню бюджету міста на 2017 рік.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ