З початку місяця за фактами використання підприємцями для експорту лісу підроблених товарно-транспортних накладних Ужгородською місцевою прокуратурою розпочато вже 17 кримінальних проваджень    Ужгородською місцевою прокуратурою виявлено чотири нових випа

З початку місяця за фактами використання підприємцями для експорту лісу підроблених товарно-транспортних накладних Ужгородською місцевою прокуратурою розпочато вже 17 кримінальних проваджень Ужгородською місцевою прокуратурою виявлено чотири нових випа

29.09.16 08:05 0 510
Ужгородською місцевою прокуратурою виявлено чотири нових випадки використання суб'єктами господарської діяльності підроблених товарно-транспортних накладних з метою отримання сертифікатів про походження лісоматеріалів та виготовлених з них пиломатеріалів.

Як повідомили прокурори Ужгородської місцевої прокуратури Юрій Нам'як та Іван Мороз, вказані сертифікати у подальшому використовувалися підприємцями для експорту лісопродукції.

Наразі розпочато досудове розслідування чотирьох кримінальних проваджень за ч. 4 ст. 358 КК України (використання завідомо підробленого документа).

Нагадуємо, що Ужгородською місцевою прокуратурою впродовж місяця розпочато вже 17 кримінальних проваджень за фактами використання підроблених товарно-транспортних накладних.

Довідка:

ч. 4 ст. 358 КК України - використання завідомо підробленого документа -карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Буковина: ало,вас слухають!

КОМЕНТАРІ