Прокурор області Олег Соболь взяв участь у засіданні Консультативної ради при прокуратурі Рівненської області

Прокурор області Олег Соболь взяв участь у засіданні Консультативної ради при прокуратурі Рівненської області

29.09.16 08:40 0 592
Участь у черговому засіданні Консультативної ради при прокуратурі області взяв прокурор Рівненщини Олег Соболь.

В заході також взяли участь і виступили перший заступник прокурора області Ігор Ольшанецький та заступники прокурора області Олександр Воронін, Тарас Ільящук та Мирослав Пацкан.

Виступаючи перед членами ради, прокурор області Олег Соболь наголосив, що прокуратура області зацікавлена в активній та дієвій роботі консультативного органу й дослухатиметься до усіх громадських ініціатив, що стосуються діяльності органів прокуратури у сфері зміцнення законності та правопорядку в регіоні.

Учасники Консультативної ради, яку очолює Валентин Крока, активно обговорювали актуальні проблеми області та тенденції в роботі правоохоронних органів у сфері протидії злочинності, висловлювали свої зауваження та ставили керівництву прокуратури області запитання, на які отримали вичерпні відповіді.

Так серед піднятих тем, що обговорювалися, - протидія масовим самовільним рубкам лісу, земельним порушенням, іншим злочинам у сфері довкілля, зокрема що стосується забруднення атмосферного повітря, а також розслідування резонансних, в тому числі корупційних злочинів стосовно посадовців області.

На порядок денний засідання також було винесено питання щодо розгляду звернень громадян та інформаційних матеріалів засобів масової інформації. Окремі з них за рішенням Ради скеровано у прокуратуру області для розгляду.

Результатом зустрічі керівництва прокуратури Рівненської області та учасників Консультативної ради стала домовленість про те, що над вирішенням піднятих проблемних питань регіону відомство та громадськість працюватимуть спільно.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ