Рівненщина: працівники прокуратури та поліції під час обшуку вилучили на території підпільного цеху понад 10 тон «псевдобрендових» миючих засобів

Рівненщина: працівники прокуратури та поліції під час обшуку вилучили на території підпільного цеху понад 10 тон «псевдобрендових» миючих засобів

29.09.16 08:49 0 536
Діяльність чергового підпільного цеху в місті Луцьку, у якому виготовлялися фальсифіковані пральні порошки під ім'ям відомих світових брендів, викрито та припинено працівниками Рівненської місцевої прокуратури спільно із працівниками Поліського управління кіберполіції Департаменту кіберполіції Національної поліції України та слідчого відділу Рівненського відділу поліції ГУНП в Рівненській області.

Виготовлені з дешевої сировини «брендові» товари мали реалізувати через мережу Інтернет по всій території України.

За результатами проведеного обшуку вилучено понад 10 тон сировини для виготовлення фальсифікату, а також обладнання для фасування, пристрої для запаювання упаковок, тару.

Вказані слідчі дії проведені у рамках кримінального провадження, розпочатого рівненськими правоохоронцями за ст. 229 КК України за фактом незаконного використання знаків для товарів і послуг.

Фото з місця огляду події

Як повідомив керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак, це вже третій підпільний цех з виробництва контрафактних миючих засобів, організований групою осіб з числа жителів міста Луцька, діяльність якого задокументовано та припинено рівненськими правоохоронцями протягом 2016 року.

- У межах зазначеного кримінального провадження, починаючи з квітня поточного року, всього виявлено та вилучено понад 30 тон фальсифікованої продукції, 2 транспортних засоби, різноманітне обладнання, - розповів прокурор.

За ініціативою Рівненської місцевої прокуратури судом накладено арешт на майно, яке використовувалося для зазначеної протиправної діяльності.

Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво у якому здійснює Рівненська місцева прокуратура.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ