У Рівненській області проведено навчально-методичний семінар з питань роботи програмних комплексів ОСОП та ЄРДР

У Рівненській області проведено навчально-методичний семінар з питань роботи програмних комплексів ОСОП та ЄРДР

29.09.16 08:10 0 577
Уся діяльність органів прокуратури Рівненської області об'єктивно та повно відображується у спеціальних електронних програмних комплексах, зокрема таких як «Облік та статистика органів прокуратури» і «Єдиний реєстр досудових розслідувань».

Ведення цих електронних баз є важливою складовою діяльності прокурора, оскільки дозволяє одержати, зберегти та узагальнити дані про ефективність роботи відомства та стан законності в регіоні, державі, а разом з тим спланувати заходи на перспективу з метою попередження правопорушень.

Про це йшлося на проведеному під головуванням прокурора Рівненської області Олега Соболя навчально-методичному семінарі з питань організації роботи прокуратури у згаданих інформаційно-аналітичних системах.

У роботі заходу, який проведено із застосуванням режиму відеоконференції, взяли участь керівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, керівники місцевих прокуратур, їх перші заступники та заступники, а також прокурори місцевих прокуратур та їх відділів.

Перед присутніми виступили начальник відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи Євгеній Мокрицький, а також прокурор цього відділу Людмила Зембіцька.

Учасникам заходу було представлено шляхи удосконалення функціонування зазначених програмних комплексів та механізму внесення до них відомостей про роботу прокурора. Увагу було звернуто на особливості обліку корупційних кримінальних правопорушень в ЄРДР та окремі проблемні питання, що можуть виникати під час відображення цих та інших даних, зокрема, у роботі органів досудового розслідування.

Завдяки проведеному семінару його учасники мали можливість підвищити свій професійний рівень, обмінятися практичним досвідом на зазначеному напрямі діяльності.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівський міський ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ