В Луцьку депутати міської ради прийняли звернення щодо звільнення заступника Генерального прокурора - Головного військового прокурора

В Луцьку депутати міської ради прийняли звернення щодо звільнення заступника Генерального прокурора - Головного військового прокурора

30.09.16 15:32 0 556
Під час сьогоднішнього засідання 13-ї сесії міської ради депутати розглянули питання “Про звернення до Генерального прокурора України з вимогою звільнення заступника Генерального прокурора - Головного військового прокурора Анатолія Матіоса”. Обранець громади Павло Данильчук, який був доповідачем, зазначив, що Анатолій Матіос з 2011 по 2014 рр. працював заступником керівника Головного контрольного управління Адміністрації президента України. Тому, згідно закону “Про очищення влади”, не має права працювати та займати високі посади в правоохоронних органах України.

Крім того, за його словами, діяльність Головного військового прокурора України Анатолія Матіоса характеризується навмисним затягуванням розслідування резонансних військових злочинів, призначенням на посади військових прокурорів Західного та Південного регіонів України симпатиків сепаратистів, а також безпрецедентною дискредитацією 51-ої механізованої бригади.

Зрештою, депутати міської ради підтримали відповідний проект рішення.

Також обранці громади вирішили надати згоду на безоплатне прийняття у міську комунальну власність шести гуртожитків в місті Луцьку та інженерних мереж до них, а також двох трансформаторних підстанцій та електромереж, які належать Міністерству оборони України і перебувають на обліку квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир-Волинський.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадські організації ...
Наступна новина: Житомирщина: ...

КОМЕНТАРІ