В Луцьку відбувся вогник для підопічних територіального центру з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

В Луцьку відбувся вогник для підопічних територіального центру з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

30.09.16 15:01 0 558
У територіальному центрі соціального обслуговування міста Луцька відбувся святковий вогник, на якій прийшли пенсіонери, одинокі люди — підопічні територіального центру. На гостей чекали смачний обід, концертна програма та подарунки.

Цікаві концертні номери підготувала християнська міжконфесійна група “Джерело”, дітки, учасники якої теж відносяться до соціально незахищеної верстви населення — сироти, напівсироти. За словами керівника групи Жанни Табачук, основною їх місією є нести Слово Боже людям.

Начальник відділу обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці департаменту соціальної політики Ольга Васильчук побажала всім присутнім, від імені міської влади, міцного здоров'я, благополуччя та достатку, та зазначила, що влада робитиме все можливе, щоб допомагати та підтримувати людей поважного віку. Вона розповіла, що в місті діє програма соціального захисту населення, яка передбачає ряд заходів для покращення життя та добробуту малозабезпечених громадян міста — надається матеріальна допомога на лікування, вирішення побутових проблем.

Директор територіального центру соціального обслуговування міста Луцька Галина Шатецька також привітала гостей та сказала, що важливо те, що в місті є така установа, куди люди можуть прийти зі своїми проблемами і їх там підтримають та всіляко допоможуть. Вона зазначила, що завдяки міській владі, яка є небайдужою до людей, які потребують особливою підтримки, є можливість щоденно харчувати 130 чоловік. Взагалі, на балансі територіального центру більше 4000 чоловік, які отримують там різноманітну допомогу.

На шньому святі підопічні терцентру отримали продуктові набори від благодійного фонду “Дитяча місія.Україна”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани вшанували ...
Наступна новина: Громадські організації ...

КОМЕНТАРІ