Міський голова Микола Романюк бере участь у V Конгресі ініціатив Східної Європи у місті Люблін (Республіка Польща)

Міський голова Микола Романюк бере участь у V Конгресі ініціатив Східної Європи у місті Люблін (Республіка Польща)

30.09.16 11:01 0 816
Луцький міський голова Микола Романюк перебуває з робочою поїздкою у місті Люблін (Республіка Польща), де візьме участь у V Конгресі ініціатив Східної Європи.

Конгрес ініціатив Східної Європи впродовж уже декількох років є місцем зустрічі спецалістів-практиків у сфері транскордонної співпраці, спрямованої на розвиток, а також платформою діалогу для представників культури, освіти, мистецтв, органів дрежавної влади, місцевого самоврядування. Такі зустрічі сприяють реалізації спільних проектів.

Цьогоріч дискусії відбудуться в рамках 10 програмних ліній, зокрема — безпека у Східній Європі, методи примирення, децентраоізація влади, освіта та наука тощо). Одним з результатів Конгресу ініціатив Східної Європи 2016 має стати діалог щодо актуального рівня впровадження реформи місцевого самоврядування в Україні та щодо реалізації угоди про вільну торгівлю Європи з країнами східного партнерства.

Конгрес відбувається в рамках діяльності Центру східних компетенцій — програми реалізованої містом Люблін та органом самоврядування Люблінського воєводства.

У рамках поїздки має відбутися підписання декларації про поглиблення співпраці між містами Люблін та Луцьк у 20-у річницю партнерства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Успіхи децентралізації: ...

КОМЕНТАРІ