Закарпаття: в області відбувся тренінг щодо програмно-цільового бюджетування на рівні місцевих бюджетів

Закарпаття: в області відбувся тренінг щодо програмно-цільового бюджетування на рівні місцевих бюджетів

30.09.16 18:25 0 657
28 вересня 2016 року в області у сесійній залі обласної ради відбулася нарада-тренінг з питань впровадження програмно-цільового методу бюджетування на рівні місцевих бюджетів за участі працівників інституту бюджету та соціально-економічних досліджень, керівництва та фахівців Департаменту фінансів обласної державної адміністрації.

В рамках наради поінформовано, що одним із завдань реалізації бюджетної політики у 2017 році на місцевому рівні є застосування програмно-цільового методу бюджетування з метою підвищення прозорості та ефективності використання фінансових ресурсів. Пунктом 18 Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України встановлено, що програмно-цільовий метод у бюджетному процесі на рівні місцевих бюджетів, які мають взаємовідносини з державним бюджетом, застосовується починаючи із складання проектів місцевих бюджетів на 2017 рік.

Для забезпечення виконання вищезазначених норм Бюджетного кодексу України працівниками інституту бюджету та соціально-економічних досліджень проведено тренінг для фахівців фінансових управлінь області, головних розпорядників коштів місцевих бюджетів, відповідних спеціалістів об'єднаних територіальних громад краю.

Під час семінару учасникам тренінгу надано практичну допомогу щодо здійснення відповідної підготовчої та організаційної роботи щодо складання проектів місцевих бюджетів на 2017 рік у форматі програмно-цільового бюджетування.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі провели нічну ...
Наступна новина: В Луцьку на засіданні ...

КОМЕНТАРІ