Володимир Ширма про пріоритети в роботі: конструктивна співпраця з депутатами та Житомирською ОДА

Володимир Ширма про пріоритети в роботі: конструктивна співпраця з депутатами та Житомирською ОДА

30.09.16 08:36 0 556
29 вересня, відбувся брифінг голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми.

Насамперед голова обласної ради нагадав усім присутнім про трагедію Бабиного Яру та разом з представниками ЗМІ хвилиною мовчання вшанував пам'ять жертв розстрілів.

Про те, якою буде робота та пріоритети новообраного керівництва обласної ради, розповів журналістам Володимир Ширма: «По-перше, це конструктивна робота з фракціями обласної ради. Адже проблем, які потрібно спільно вирішувати, дуже багато. По-друге, це більш тісніша співпраця з Житомирською облдержадміністрацією».

Володимир Ширма зупинився на основних проблемних соціальних питаннях, які потребують вирішення до кінця бюджетного року. А саме виплата заробітної сплати працівникам галузі освіти, фінансування заробітних плат у комунальних закладах охорони здоров'я.

— « нам разом з адміністрацією потрібно намітити ряд заходів, аби вийти на кінець цього року без заборгованості з виплати заробітної плати. Тому маємо плідно попрацювати, аби вирішити ці соціальні питання», – наголосив керівник обласної ради.

Також голова облради акцентував увагу на тому, що Житомирський обласний центр вертебрології та реабілітації не закриють. Натомість будуть активно шукати способи вирішення проблеми з власниками майна.

Питання випалювання деревного вугілля, нелегальне видобування бурштину, процес об'єднання громад, подальша співпраця із засобами масової інформації найбільше цікавили присутніх журналістів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулась ...
Наступна новина: На Тернопіллі в ОДА ...

КОМЕНТАРІ