Для житомирян відкрили виставку експонатів з музеїв області.

Для житомирян відкрили виставку експонатів з музеїв області.

30.09.16 14:12 0 524
У Домі української культури 29 вересня, відбулося відкриття обласної туристичної виставки «Житомирщина туристична. Музеї».

Мета виставки – показати якнайбільшій аудиторії туристів та екскурсантів не лише відомі музеї-візитівки області, а маловідомі заклади, які потребують популяризації та підтримки. Часто в них працюють фанати своєї справи, ентузіасти, які готові приймати туристів, надавати якісні екскурсійні послуги, які не обмежуються лише експозиціями музеїв.

Організатором заходу є управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА, начальник якого – Роман Крисюк – під час відкриття виставки зазначив: « на виставці представлені 10 музеїв з районів області. Експозиції презентовані для того, аби жителі Житомира, не виїжджаючи, могли познайомитись із експонатами закладів, що знаходяться у різних регіонах нашого краю. Сподіваюсь, що надалі ми посилимо співпрацю з музеями і це стане поштовхом та мотивацією для майбутніх подорожей Житомирщиною».

На виставці представлені такі народні музеї: відділ фарфору Баранівського краєзнавчого музею, художній музей «Пулинські Барви», Олевський краєзнавчий музей, Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім.Й.Д.Буханчука, Районний народний музей ім.Джозефа Конрада у Тереховому, Лугинський краєзнавчий музей, Приватний музей «Ремісничий двір», Музей Святослава Ріхтера, Музей поліції, Ємільчинський краєзнавчий музей, музей історії села Паволоч.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині крадіїв ...
Наступна новина: Чернівці: Ще одна ...

КОМЕНТАРІ