У Житомирі привітали освітян області з професійним святом.

У Житомирі привітали освітян області з професійним святом.

30.09.16 13:09 0 544
Напередодні Дня працівників освіти, який відзначають у першу неділю жовтня, 29 вересня, у Житомирській обласній філармонії ім. С. Ріхтера відбулися урочистості з нагоди професійного свята освітян.

Привітали та вручили нагороди працівникам освіти голова обласної ради Володимир Ширма, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління освіти і науки ОДА Вадим Калінін.

— « ми дякуємо його величності вчителю. Наше суспільство довірило вам найцінніше – підростаюче покоління. І від того, наскільки багато душі, розуму ви вкладаєте у них, залежить, якою буде наша держава в майбутньому. Ваша робота – це покликання та стан душі. Бажаю вам здоров'я, щастя і достатку у ваших сім'ях, успіхів вашим учням та студентам, тому що це, в першу чергу, ваші успіхи та задоволення від праці», – зазначив Ярослав Лагута, звертаючись до освітян.

Володимир Ширма та Ярослав Лагута запевнили присутніх, що і органи виконавчої влади, і органи місцевого самоврядування працюватимуть разом, зокрема, щоб освіта нашої області почувала себе комфортно.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ