На Вінниччині відбулась акція до Всесвітнього дня серця (+фото)

На Вінниччині відбулась акція до Всесвітнього дня серця (+фото)

30.09.16 08:22 0 527
29 вересня, на Європейській площі у центрі міста Вінниці, відбулась профілактична інформаційно-просвітницька акція та прес-конференція, приурочена до Всесвітнього дня серця.

Метою проведення акції є максимальне залучення уваги людей до свого здоров'я, формування розуміння того, що на виникнення і перебіг хвороби можна і потрібно активно впливати.

Для участі у брифінгу регіональним ЗМІ щодо проблем серцево-судинних захворювань та з метою ознайомлення з сучасною формою проведення пропагандистської роботи до акції приєднались представники бюро ВООЗ і МОЗ України проекту «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров'я в Україні».

Під час акції проводиться вимірювання тиску усім бажаючим лікарями міського Центру ПМСД №2 та обласного Центру здоров'я, надаються консультації, проводиться пропаганда профілактичних заходів для зменшення захворюваності серцево-судинною патологією.

Крім цього волонтери з числа студентів Вінницького медичного коледжу представлять флешмоб «Ми за здоровий спосіб життя».

Вихованці Вінницького будинку дитини разом з волонтерами обміняли цигарки на «Волошки здоров'я», виготовлені власноруч.

До акції також долучились співробітники й діти, що знаходяться на санаторно-курортному лікуванні у Вінницькому кардіоревмосанаторії.

В рамках заходів представлені майстер-класи, експозиція «Здорове харчування для здорового серця», організована виставка популярної літератури.

Також роздавались інформаційні матеріали, листівки та буклети щодо підвищення обізнаності населення про хвороби серця, правильний спосіб життя для їх попередження.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у порядку ...
Наступна новина: Володимир Ширма про ...

КОМЕНТАРІ