На Вінниччині відбулися навчальні семінари з питань публічних закупівель (+фото)

На Вінниччині відбулися навчальні семінари з питань публічних закупівель (+фото)

01.10.16 16:02 0 559
З метою надання практичної допомоги фахівцями Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації 28 вересня 2016 року проведено навчальні семінари у Теплицькому та Гайсинському районах для представників органів місцевого самоврядування, структурних підрозділів райдержадміністрацій, комунальних та бюджетних установ.

Розглядались питання щодо здійснення публічних закупівель в системі «PROZORRO», а також порядок підготовки інвестиційних проектів, реалізація яких передбачається за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Навчання проводили: Ламакіна Т.Т. – начальник відділу регуляторної політики та адміністративних послуг та Бабич Л.М. – начальник відділу централізованих капіталовкладень Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації.

В ході семінарів учасники отримати відповіді та практичні рекомендації на всі актуальні питання у сфері публічних закупівель, а також використання коштів державного бюджету.

Участь у семінарах прийняли в цілому майже 100 осібпредставників структурних підрозділів райдержадміністрацій, сільських, селищних рад, бюджетних установ та організацій.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку у неділю,2 ...

КОМЕНТАРІ