Реалізація інвестиційних проектів на Вінниччиніза фінансової допомоги держави продовжується (+фото)

Реалізація інвестиційних проектів на Вінниччиніза фінансової допомоги держави продовжується (+фото)

01.10.16 12:23 0 575
Як зазначає Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації, продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині за фінансової допомоги держави.

З передбачених коштів державного фонду регіонального розвитку, згідно з помісячним розписом, в область надійшло 53,45 млн. грн., які спрямовано на фінансування інвестиційних проектів.

Станом на 29 вересня поточного року використання коштів Фонду (касові видатки) становить 45,17 млн. грн. або 84,5 % від профінансованих коштів.

Іншим джерелом фінансування інвестиційних проектів у 2016 році є залучення коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій(далі – Субвенція).

На впровадження проектів з будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту об'єктів інфраструктури, соціального та екологічного призначення з передбачених коштів Субвенції у сумі 97,7 млн. грн. вже спрямовано місцевим бюджетам 64,0 млн. грн., що становить 65,5 % до загального обсягу фінансування.

За рахунок коштів Субвенції у сумі 368,9 тис. грн. придбано автомобіль швидкої допомоги для центральної районної лікарні, яка обслуговує понад 35,5 тис. населення Літинського району.

Реалізація проекту сприятиме наданню цілодобової невідкладної (екстреної) медичної допомоги населенню району з доставки хворих до закладів третинного рівня (до м.Вінниці) та ургентних спеціалістів.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі 1 жовтня - ...
Наступна новина: У Тернополі демонтовано ...

КОМЕНТАРІ