У Луцьку урочисто привітали бібліотекарів

У Луцьку урочисто привітали бібліотекарів

01.10.16 14:01 0 591
— Всеукраїнський день бібліотек. З нагоди професійного свята у приміщенні бібліотеки — філії №10 зібралися працівники бібліотечної галузі Луцька та Волині. Аби привітати бібліотекарів, на свято завітали заступник міського голови Андрій Киця, депутат міської ради Сергій Балицький, начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів.

В.о. директора комунального закладу “Луцька міська централізована бібліотечна система” Людмила Голод першою привітала свої колег із професійним святом. Вона розповіла, що у Луцьку зараз працюють 12 бібліотек. Їхніми послугами користуються 39 тисяч читачів, 16 тисяч з яких — діти. бібліотеки надають чимало якісних послуг, серед яких не лише великий вибір літератури на будь- який смак, а й доступ до мережі Інтернет, комфортні читальні зали, постійне оновлення періодичних видань. Також Людмила Голод висловила подяку Андрію Киці та Тетяні Гнатів за сприяння у проведенні різноманітних творчих та розважальних заходів, які з радістю відвідують діти та дорослі.

Заступник міського голови Андрій Киця у своїй вітальній промові звернув увагу на те, що попри стрімкий розвиток комп'ютерних технологій, саме книги є найціннішим джерелом знань. “Суспільство, яке читає, зажди буде багатим духовно. Зі сторінок книг можна почерпнути чимало цінних порад, які потім обов'язково стануть у пригоді у різних життєвих ситуаціях”, - наголосив він. Окрім цього, він побажав усім бібліотекарям міцного здоров'я, злагоди та добробуту. “Сучасна книга також стрімко розвивається. Тому давайте спільно розвивати бібліотечну систему та постійно оновлювати бібліотечний фонд”, - закликав він.

Потому Андрій Киця вручив Почесну грамоту міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію бібліотечного обслуговування лучан, популяризацію книги та книгочитання, а також з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек Бочаровій Ніні Іванівні, заступнику директора по роботі з дітьми комунального закладу "Луцька міська централізована бібліотечна система". Окрім цього, Подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, надання якісних послуг мешканцям міста, популяризацію книги та книгочитання, а також з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек оголосили колективу бібліотеки-філії №10 для дорослих комунального закладу "Луцька міська централізована бібліотечна система".

Начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів зазначила, що бібліотеки — це не лише інформаційний простір, а й центр громадської активності, місце проведення різноманітних культурно — мистецьких акцій, виставок. Вона подякувала усім присутнім за роботу, наголосивши, що саме бібліотеки сприяють розвитку та інформатизації українського суспільства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині відзначили ...

КОМЕНТАРІ