Чернігів: Міська рада профінансувала пільгові перевезення у приміському залізничному транспорті

Чернігів: Міська рада профінансувала пільгові перевезення у приміському залізничному транспорті

01.10.16 18:30 0 1099
Чернігівська міська рада затвердила Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян у залізничному транспорті приміського сполучення на 2016 рік. Розробником Програми є управління транспорту та зв'язку міської ради.

Програмою передбачена компенсація з міської скарбниці перевізнику, який здійснює пільгові перевезення пасажирів та перевезення пасажирів за регульованими тарифами відповідно до Закону України "Про залізничний транспорт".

У Чернігові пільговий проїзд окремих категорій громадян-пільговиків 11 рейсами поїздів приміського сполучення, зокрема з Чернігова до Ніжина, Неданчичів та Горностаївки, забезпечує регіональна філія "Південно-Західної залізниці".

Виходячи з фінансових можливостей міського бюджету Чернігова, для забезпечення реалізації Програми планується виділення коштів у розмірі 575 тис грн.

Довідково:

До 2016 року у Державному бюджеті України передбачались видатки на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян, визначених законодавством. Наприклад, у 2015 році з Державного бюджету було виділено у вигляді компенсації за пільговий проїзд 432100,00 гривень на залізничний транспорт та додатково міською радою надавалась пільга в розмірі 30% по сплаті земельного податку, що складала 1198930,00 тис. грн.

З 2016 року в Законі України “Про Державний бюджет України на 2016 рік” видатки на відшкодування коштів за перевезення пільгових категорій громадян на залізничному пасажирському транспорті відсутні.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Двоярусне ліжко: плюси і ...

КОМЕНТАРІ