У Чернігові привітали освітян з професійним святом

У Чернігові привітали освітян з професійним святом

01.10.16 16:23 0 855
У Чернігові 28 вересня в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка з професійним святом урочисто привітали освітян Чернігівщини. В урочистостях взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, начальник управління освіти міської ради Василь Білогура, а також гості свята.

Як зазначили виступаючі, вчитель - це та професія, яка дуже важлива для суспільства, адже саме вчителі дають путівку в життя. Також висловили вдячність за невтомну працю та побажали всім присутнім щастя, міцного здоров'я, миру і злагоди та успіхів на щедрій і нелегкій освітянській ниві. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти кращим педагогам вручили почесні грамоти і подяки Міністерства освіти і науки України, обласної державної адміністрації та міської ради.

Разом з тим було відзначено переможців міського етапу конкурсу "Учитель року – 2016" у номінаціях «Англійська мова», «Математика», «Історія» та «Захист Вітчизни» та конкурсу "Класний керівник року – 2016" у номінаціях 5-7, 8-9 і 10-11 класи.

Крім словесних привітань та нагород, запрошених працівників освіти вітали артисти і художні колективи Чернігова: народний художній колектив театр танцю «Слов'яни», вихованці Дитячого дошкільного навчального закладу №36, солісти Військово-музичного центру сухопутних військ Збройних сил України, Народний колектив сучасного танцю «Парадокс», Народний колектив естрадного танцю шоу балет «Ярмарка», академічний ансамбль пісню і танцю «Сіверські клейноди» обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та інші.

Прес-служба Чернігівської міської ради Фоторепортаж з офіційного сайту обласної ради Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у неділю,2 ...
Наступна новина: Чернівці: У двох дитячих ...

КОМЕНТАРІ