Іван Крисак: Небезпеки для жителів м. Ланівці немає

Іван Крисак: Небезпеки для жителів м. Ланівці немає

01.10.16 13:20 0 612
Про вплив господарської діяльності свинокомплексу ПАП «Агродсервіс» на навколишнє середовище, здоров`я жителів міста Ланівці та підпорядкованих міській раді сіл йшлося на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при облдержадміністрації.

Нагадаємо, у січні 2016 року жителі Ланівців вимагали, щоб підприємство “Агро Ланівці” закрили, а свиней звідти вивезли. На даний час на території підприємства свиней немає. Однак крапку в цій історії досі не поставлено: активісти – проти діяльності підприємства - ПАП «Агропродсервіс», яке дії у селі Оришківці Лановецького району.

«11 квітня та 12 травня ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» досліджено проби атмосферного повітря в межах СЗЗ ПАП «Агропродсервіс» по вул. Загребельна,5 в с. Оришківці Лановецького району та ТОВ «Агро-Ланівці» в м. Ланівці, за результатами досліджень всі проби відповідали вимогам нормативно-технічної документації», - зазначив начальник відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів управління державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Євген Безрукий.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак наголосив: проблему, яку підняла громада, вирішено.

«Ми бачимо, що підприємство пішло назустріч і відшкодувало завдані збитки. За результатами досліджень, зараз небезпеки для жителів міста і навколишніх сіл немає. Думаю, ПАП «Агропродсервіс» вестиме господарську діяльність з дотриманням вимог законодавства», - наголосив Іван Крисак.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбулись ...
Наступна новина: Какие есть разновиднсти ...

КОМЕНТАРІ