Муніципальна поліція перевірила стан парковок у Тернополі

Муніципальна поліція перевірила стан парковок у Тернополі

04.10.16 10:48 0 510
На виконання доручення міського голови Сергія Надала, у рамках «Місячника паркування», управління муніципальної поліції спільно з управлінням торгівлі, побуту та захисту прав споживачів перевірили стан платних місць для паркування транспортних засобів у Тернополі.

«Під час обстеження платних парковок у місті було виявлено ряд недоліків, - розповідає начальник управління муніципальної поліції Ігор Максимів. - Зокрема, на вул. Шептицького та Будного виявлено, що розмітка місць для паркування знаходиться у неналежному стані, окрім того на вул. Шептицького територія засмічена. Суб’єкту господарювання повідомлено про усунення порушень, у іншому випадку він буде нести адміністративну відповідальність».

Також муніципальна поліція виявила порушення зі сторони водіїв, які відмовляються сплачувати кошти за паркування. Муніципали нагадують, що несплата водієм вартості послуг з користування майданчика для платного паркування, які обладнані паркоматами, тягне за собою накладання штрафу від 8 до 12 неоподаткованих мінімумів громадян.

Оператор паркування Микола Мисенко розповідає, що більшість парковок у місті обладнані стаціонарними паркоматами, проте найбільша проблема у тому, що тернопільські водії ними практично не користуються.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ