Команда держслужбовців з Тернопілля - зі «сріблом» Всеукраїнської спартакіади

Команда держслужбовців з Тернопілля - зі «сріблом» Всеукраїнської спартакіади

04.10.16 09:26 0 602
23 команди, у яких вступало 433 учасники, змагались у фінальному етапі XVIIІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців. Відбувались такі спортивні баталії в місті Ужгороді, на базі спорткомплексу «Юність». Тривали змагання з 28 вересня до 1 жовтня. Спортсмени із державної служби з усієї України проявляли свої таланти у п'яти видах спорту: футзалі, волейболі, настільному тенісі, шашках та шахах.

Команда Тернопільської області найкраще виступила у шашках, де посіла друге місце. А Мирослав Лесів в особистому заліку серед чоловіків у змаганнях шашкістів став переможцем. В загальнокомандному заліку, як повідомив начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Віктор Мацикур, команда Тернопільської області зайняла 14 місце.

Змагання відбувались за сприянням Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства молоді та спорту України, Центрального комітету профспілки працівників державних установ України, Закарпатської обласної державної адміністрації та Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Основним завданням Спартакіади є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

Додамо, що цього року в рамках проведення Спартакіади відбулись позаконкурсні товариські матчі з командами Словацької Республіки та Генеральним консульством Угорщини в місті Ужгороді.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівництво держави та ...
Наступна новина: Днями в Ужгороді стартує ...

КОМЕНТАРІ