Аматорські театри впродовж трьох днів демонструватимуть лучанам свою майстерність

Аматорські театри впродовж трьох днів демонструватимуть лучанам свою майстерність

04.10.16 08:47 0 485
На території центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбулося урочисте відкриття ІІІ-го Міжнародного фестивалю аматорських театрів “Мандрівний вішак”. Проект реалізовується народним аматорським театром-студією “ГаРмИдЕр” за підтримки управління культури Луцької міської ради.

Під час заходу було представлено символ фестивалю – вішак, адже, як зауважили ведучі, саме з нього починається будь-який театр. Він мандруватиме з учасниками на кожну виставу.

З вітальним словом до учасників фестивалю звернувся заступник міського голови Андрій Киця. “Я переконаний, що від цього фестивалю лучани отримають позитивні емоції. Театр без стін - це креативно. Учасники демонструватимуть свої вистави у різноманітних місцях і це незвично. Ви поєднали класику і креатив”, - наголосив він.

Заступник міського голови побажав гостям фестивалю приємного перебування у місті та позитивних емоцій.

Варто зазначити, що особливістю фестивалю “Мандрівний вішак” є те, що вистави відбуватимуться не на театральних сценах. Вподовж трьох фестивальних днів вистави відбуватимуться у галереї сучасного мистецтва України “Арт-Кафедра”, в Луцькому замку і клубі “Сучасник”, на територіях заводу “ЕНКО”, спортивно-розважального центру “Адреналін” та на відкритих майданчиках (у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, поблизу загальноосвітнього закладу №5 та по вул.Привокзальна).

Цьогоріч в рамках фестивалю “Мандрівний вішак” вистави презентуватимуть представники дев'яти театрів як з України, так із-за кордону. Загалом, участь у фестивалі візьме близько 100 учасників.

Запрошуємо лучан та гостей міста відвідати фестиваль.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні відзначать ...

КОМЕНТАРІ