В Луцьку муніципали демонтували ряд незаконно розміщених тимчасових споруд

В Луцьку муніципали демонтували ряд незаконно розміщених тимчасових споруд

04.10.16 09:04 0 495
03 жовтня 2016 року департаментом муніципальної поліції Луцької міської ради проведено роботи з демонтажу незаконно розміщених тимчасових споруд – торгових кіосків за адресами: вул. Єршова, 6, перехрестя вул. Єршова-Карбишева, пр-ті Волі, 12, вул. Кравчука, 44а.

Усі тимчасові споруди були розміщені без відповідних дозвільних документів та демонтовані згідно прийнятих рішень виконавчого комітету Луцької міської ради у зв'язку з нездійсненням їх власниками самостійного демонтажу. Окрім того, кіоск на вул. Кравчука, 44а розміщувався на тротуарі. Кіоски, які розміщувались на вул. Єршова, вже зносились департаментом муніципальної поліції в квітні поточного року. Проте, були знову встановлені тим же підприємцем.

Роботи проводились з метою відновлення порушеного благоустрою території та повернення земельних ділянок в комунальну власність Луцької міської ради.

Департамент муніципальної поліції продовжуватиме роботи з демонтажу незаконно встановлених об'єктів згідно запланованого графіку на території міста і надалі.

Департамент муніципальної поліції

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У чернігівських дитячих ...
Наступна новина: Чернівці: У День міста ...

КОМЕНТАРІ