В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

04.10.16 09:21 0 703
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, його заступники Андрій Киця Сергій Григоренко, заступник місього голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, директор департаменту соціальної політики міської ради Тетяна Книш, директор департаменту фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова.

На початку наради Володимир Гунчик повідомив, що Указом Президента України звання “Заслужений працівник освіти України” з нагоди Дня працівника освіти присвоєно директору КЗ “Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області” Олександру Мишковцю.

Потому учасники наради заслухали інформацію про підсумки виконання місцевих бюджетів за 9 місяців 2016 року. Так, до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 1, 8 млрд грн. До кінця року цю цифру планують збільшити до 2 млрд грн. Обласний бюджет виконано на 108, 5 %. Окрім цього, у переважній більшості місцевих бюджетів спостерігається перевиконання понад 100%. Загалом доходи усіх місцевих бюджетів Волині, у порівнянні з минулим роком, зросли вдвічі.

Директор департаменту соціального захисту населення Оксана Гобод поінформувала про хід перерахунку житлових субсидій на Волині. За її словами, станом на 1 жовтня 2016 року житлову субсидію отримують 155, 8 тис. домогосподарств. За літні місяці на 100 відсотків виконано автоматичний перерахунок субсидій без звернення громадян. За вересень субсидії уже перераховані на 98%.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Керівництво держави та ...

КОМЕНТАРІ