Житомирські рятувальники провели для дітей та дорослих майстер-клас з гасіння пожежі.

Житомирські рятувальники провели для дітей та дорослих майстер-клас з гасіння пожежі.

04.10.16 11:59 0 701
1 жовтня стадіон біля ЗОШ №1 в м. Житомирі перетворився на арт-мистецьке поле. Аби створити цікаве дозвілля для мешканців околиці міста, благодійники та громадські волонтери організували тут розважально-пізнавальний захід - фестини «Мальованські забави». Житомирські ж рятувальники не залишилися осторонь і вже вдруге охоче підтримали ініціативу організаторів та взяли участь у проведенні заходу, як для дітлахів так і дорослих.

Виступи творчих колективів міського палацу культури, ігри та конкурси для усієї родини, стрибки на батуті, виставка-ярмарок робіт прикладного мистецтва та майстер-клас від вогнеборців – такою була програма заходу.

Гостям рятувальники запропонували випробовувати свої сили у пожежній естафеті, де необхідно було не лише на швидкість одягнути екіпіровку пожежного, а ще й збити струменем води з підставки м'яч.

Крім того, фахівці Товариства Червоного Хреста України практично навчали всіх бажаючих правилам надання першої медичної допомоги при надзвичайних ситуаціях.

Мета заходу відповідає потребам сьогодення. Це пропаганда родинних цінностей та здорового і безпечного способу життя. Наостанок, організатори заходи спільно з рятувальниками поласували всіх гостей смачною та запашною солдатською кашею.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі минулого ...
Наступна новина: Кращі освітяни ...

КОМЕНТАРІ