У Тернополі пенсіонери отримують широкий спектр послуг в управлінні соцполітики міськради

У Тернополі пенсіонери отримують широкий спектр послуг в управлінні соцполітики міськради

05.10.16 16:40 0 594
Міжнародний день людей похилого віку традиційно відзначається 1 жовтня. З нагоди цього свята в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради відбувся святковий обід для найбільш потребуючих людей цієї категорії, які перебувають на обліку в управлінні, та концерт.

Привітати людей похилого віку зі святом прибув очільник Тернополя Сергій Надал. Йому присутні у свою чергу подарували символічний оберіг.

«Ці люди, які зібралися тут найбільше потребують нашої опіки та допомоги. Вони прожили чимало років, мають великий досвід, яким готові ділитися. Усі ми навчаємося у старших людей, тому їх потрібно поважати, робити такі кроки, які б покращували їх життя, - зазначає міський голова Сергій Надал. - Зі сторони міської ради ми допомагаємо людям через соціальних працівників, виділяємо матеріальну допомогу, зберегли безкоштовний проїзд у громадському транспорті, враховуємо їх потреби при проведенні ремонтних робіт у Тернополі. Також в управлінні соцполітики діє безкоштовна їдальня для людей, які є найбільш малозабезпечені, безкоштовна перукарня, проводяться заняття із фізичної культури, надаються послуги психотерапевтів».

До слова, у Тернополі є більше 50 тисячі людей похилого віку, які звертаються до управління соціальної політики із питань надання субсидій, призначення соціальної допомоги і т.д.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі спортсмени ...
Наступна новина: В Луцьку фольклорний гурт ...

КОМЕНТАРІ