У Луцьку юні футболісти змагаються за Кубок імені видатного тренера

У Луцьку юні футболісти змагаються за Кубок імені видатного тренера

05.10.16 09:06 0 599
У спортивно — оздоровчому комплексі “Адреналін Сіті” розпочався відкритий чемпіонат з футболу серед юнаків. Футбольні змагання присвячені пам'яті відомого спортсмена — Заслуженого тренера України, викладача відділення футболу КЗ “Дитячо — юнацька спортивна школа №2 Луцької міської ради” Володимира Байсаровича. Окрім футбольної збірної команди ДЮСШ №2, спортивне дійство зібрало учасників футбольних команд із Рівного, Львова, Івано — Франківська, Бреста, а також юних вихованців футбольного клубу “Волинь”. З трибун їх підтримували батьки, друзі та тренери — наставники. Також за грою юних футболістів спостерігали заступник міського голови Андрій Киця, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець, директор КЗ “Дитячо — юнацька спортивна школа №2 Луцької міської ради” Валерій Панчук, президент Федерації футболу Волині Василь Кохановський.

Офіційне відкриття чемпіонату розпочалося із хвилини мовчання.

Звертаючись до учасників турніру, заступник міського голови Андрій Киця закликав їх продемонструвати свої найкращі ігрові уміння, аби у підсумку мати достойні результати. “Головне — вчіться тримати удар, а переможцем у майбутньому обов'язково стане кожен з вас”, - наголосив він.

Юрій Волинець побажав юним футболістам вдалого старту та побільше цікавих комбінаційних моментів гри. Також він наголосив, що турнір присвячений пам'яті тренера, який виховав чимало відомих спортсменів, тому нехай пам'ять про нього живе у здобутках та перемогах нового футбольного покоління.

Директор ДЮСШ №2 Валерій Панчук згадував Володимира Байсаровича не лише як кваліфікованого тренера, а й як чудову та достойну людину. Одним із найвідоміших його вихованців є Анатолій Тимощук, гравець провідних українських та європейських футбольних клубів.

Найкращим гравцям турніру дістануться пам'ятні призи — дипломи, медалі та Кубок імені Володимира Байсаровича.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненської ...
Наступна новина: Вінничина: «Поєднання ...

КОМЕНТАРІ