В Луцьку спортивне свято за місцем проживання

В Луцьку спортивне свято за місцем проживання

05.10.16 19:00 0 839
У п'ятницю, 30 вересня, в приміщенні комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», «Атлет» (вул. Степана Бандери, 13), відбулося спортивне свято для мешканців мікрорайону. Провідний професіонал центру Володимир Наумук, окрім спортивних змагань, подбав ще і про культурну програму. Усі присутні на святі мали змогу подивитись показовий виступ від дитячої танцювальної групи «Break Dance».

Програма заходу включала змагання з дартсу, настільного хокею, міні-футболу, тенісу настільного та піднімання гирі. Близько 60 дітей віком від 8 до 19 років брали участь у святі.

У змаганнях з підняття гирі вагою 16 кг випробували свої сили старшокласники. Вигуки вболівальників заохочували їх до перемоги. Дітей, які брали участь у сеансі одночасної гри в шахи прийшли підтримати батьки. Було багато охочих випробувати свої сили у цій інтлектуальній грі.

Турнір з міні - футболу відбувся за схемою «вулиця на вулицю» на спортивному майданчику зі штучним покриттям НВК № 9. Зібралось шість команд молодшого та старшого шкільного віку.

В усіх видах змагань діти показали хороші результати.

По закінченні заходу було підведено підсумки. Учасники свята отримали солодкі призи від організатора та оплески від глядачів, а переможці та призери були нагороджені дипломами від КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Будьте активними та долучайтеся до занять фізичною культурою і спортом!

КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” - 724 611

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ