Сергій Надал: «У Тернополі запрацюють котельні на альтернативних видах палива»

Сергій Надал: «У Тернополі запрацюють котельні на альтернативних видах палива»

05.10.16 18:13 0 620
Тернопіль готовий до опалювального сезону. Як розповідає міський голова Сергій Надал, у місті практично повністю підготовлений житловий фонд, інженерні мережі, відремонтовано котельні. Тому, при несприятливих погодних умовах, опалювальний сезон буде розпочато вчасно.

«Наразі у місті є декілька технічних недоопрацювань із підготовкою житлового фонду до зимового періоду, переважно у будинках ОСББ. Проте фахівці житлово-комунального господарства працюють з ОСББ, тому найближчим часом це питання буде вирішено», - розповідає очільник Тернополя.

Котельні Тернополя пройшли у літній період необхідні ремонтні роботи. А деякі з них цього року розпочнуть працювати на альтернативних видах палива.

«З початку опалювального сезону ми плануємо запустити декілька котелень на альтернативних видах палива, щоб поступово відмовлятися від газу та здешевити тернополянам вартість послуг за теплопостачання, - додає Сергій Надал. - Також з початку жовтня у місті розпочинають встановлювати будинкові лічильники тепла, відтак мешканці будинку платитимуть лише за реально спожите тепло».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ