Як вибрати спортивний костюм для жінки?

Як вибрати спортивний костюм для жінки?

05.10.16 16:08 0 1725

До спортивного одягу завжди висуваються особливі вимоги, особливо, якщо це одяг для жінок. Спортивний костюм стане в нагоді не тільки для тренувань. У ньому зручно бігати на майданчику, дертися на сходи і турнікети або мчати з гірки. Незамінний він і в якості домашнього одягу: він зручний, не обмежує рухів, не мнеться, а тому завжди виглядає охайно.

Купуючи спортивний жіночий костюм, варто визначитися, як він буде використовуватися. Для занять спортом знадобиться зручний одяг без надмірностей, якщо ж планується носити його на прогулянку або вдома, можна звернути увагу на більш барвисті моделі. Сучасні виробники пропонують милі велюрові костюмчики з заячими вушками, комплекти, розшиті стразами або прикрашені аплікаціями і ошатною вишивкою. У такому костюмі жінка буде завжди виглядати стильно і привабливо. До речі, придбати модні жіночі спортивні костюми ви можете в інтернет-магазині: 90-60-90moda.com.

Не залежно від дизайну спортивного костюма для жінок і його призначення, він повинен бути зшитий з натуральних тканин. Це може бути бавовна або велюр. Такі матеріали будуть пропускати повітря і вбирати піт, завдяки чому одяг забезпечить нормальний теплообмін. Для того щоб виріб довше зберігав свій колір і форму, допускається вміст невеликої кількості синтетичних волокон.

Вибираючи спортивний костюм, варто орієнтуватися на сезонність. У теплу пору року знадобиться легка футболка і шортики, для холодів знадобиться двійка з кофти і штанців на флісі. Деякі виробники можуть запропонувати моделі-трійки, до яких входитимуть:

  • штани + футболка + кофта;
  • штани + реглан + жилетка;
  • штани + шорти + кофта або інші варіації.

Перевагою таких моделей буде те, що всі вони будуть гармоніювати з колірною гамою, а тому їх окремі елементи можна носити в будь-якому поєднанні.

Для занять спортом або активних прогулянок на свіжому повітрі знадобиться костюм на мембрані. Нові технології забезпечать хорошу теплоізоляцію і швидке відведення вологи в верхні шари. З таким одягом можна не турбуватися про те, що ви перегрієтесь або замерзнете.

Вибираючи спортивну форму, варто враховувати смакові уподобання. Модниці дуже педантично ставляться до будь-яких нарядів, а тому іноді ретельно вибраний одяг від гарного виробника може бути забракованим. Щоб не помилитися з покупкою, вибирайте спортивний костюм дуже уважно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Електричні світлові ...
Наступна новина: Юнаків з Тернопільшини ...

КОМЕНТАРІ