Жіночий одяг великих розмірів

Жіночий одяг великих розмірів

06.10.16 17:29 0 2033

Якщо ви вирішили купити плаття великих розмірів, до речі, зробити це можна в інтернет-магазині: stilnyashka.com.ua, то необхідно уважно вибирати його колір. Але, це далеко ще не все що потрібно знати купуючи жіночу сукню. Ще однією важливою деталлю, якій необхідно приділити увагу - є фасон виробу. Варто зазначити, що різноманітність фасонів, які має жіночий одяг великих розмірів, набагато скромніша, ніж для струнких.

Батальні сукні

Але, не потрібно через це опускати руки, адже сьогодні є можливість підібрати жіночі батальні сукні великих розмірів. Кожна повненька жінка, коли обирає для себе одяг, переслідує одну мету: батальна сукня має приховувати недоліки і підкреслювати достоїнства. Купити батальні сукні і приховати недоліки - це зовсім не означає те, що необхідно одягатися в безформний балахон. Недоліки він не приховає, і, тим більше, не підкреслить достоїнства. Ваш розмір буде здаватися ще більшим. Багато жінок комплексують і вважають, що достоїнств у них немає. Це груба помилка.

Наприклад, пишні груди. Як правило у жінок, які мають великі параметри, груди пишніші. Що стосується вибору матеріалів, то перш за все, це залежить від уподобань самой жінки. Підбираючи батальні сукні, не варто думати, що кращий варіант для пишної фігури - це темні речі. Це помилкова думка. Одяг великих розмірів зовсім не обов'язково повинен бути темним. Якби більшість повних жінок так не думали, то світ був би наповнений яскравими фарбами.

Блузки

За цим же принципом потрібно вибирати і блузки або сорочки. Ці предмети одягу потрібно вибирати так, щоб вони підкреслювали ваші груди. Для повних жінок ідеальним варіантом стане модель одягу, яку доповнює V-подібний або U-подібний виріз. Так само ви можете придбати собі топи, у яких широкі бретелі. Відмовитися доведеться від занадто обтягуючих виробів і купити блузи великих розмірів. Такі вироби можуть підкреслювати недоліки фігури. Вони використовуються тільки в тих випадках, коли створюються багатошарові композиції.

Спідниці

Ці вироби теж мають великі розміри для жінок. У цьому випадку дуже важливо підібрати модель, яка буде сприяти тому, щоб фігура виглядала пропорційнішою. Для жінок, які мають пишні форми ідеальний варіант - це спідниця, яка має А-подібний силует. Потрібно так само зробити так, щоб силует візуально витягнувся. В цьому випадку можна вибрати таку спідницю, яка буде мати завищену лінію талії. Для того, щоб підкреслити плавні вигини відмінно підійде спідниця-олівець. Такі моделі підходять дівчатам, які мають тонку талію і жіночні стегна. Короткі спідниці потрібно буде виключити.

Брюки

Для повних жінок ідеальним варіантом стануть вироби, які пошиті в в ретро-стилі 70-х років. Такі моделі характеризуються завищеною талією або звичайною лінією і трохи розкльошені від стегна або від коліна.

Підбираємо стильні сукні великих розмірів

Дівчата, що носять великі розміри, яким необхідно купити плаття 48, 50 або 52 розміру, більше всіх повинні прислухатися до порад стилістів. Вся справа в тому, що важливо не тільки підібрати гарну сукню з дорогої тканини, але і вибрати такий виріб, яке буде приховувати всі недоліки. Дуже важливо, купити таку сукню великих розмірів, щоб на заході дівчата чусвтвовала себе в ньому комфортно. Ідеальним варіантом стане сукня, яке виконано в грецькому стилі. Необхідно повністю виключити наявність широкого пояса, облягаючих рукавів або вузьких спідниць.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Что собой представляют ...

КОМЕНТАРІ