Луцький зоопарк запрошує на особливу гостину у неділю,9 жовтня

Луцький зоопарк запрошує на особливу гостину у неділю,9 жовтня

07.10.16 17:17 0 515
З нагоди Міжнародного дня захисту тварин, який світова спільнота відзначала 4 жовтня, у Луцькому зоопарку - особлива гостина в неділю, 9 жовтня! Початок - о 12.00.

У цей день ми проготували нашим відвідувачам такі розваги як екскурсію-відвідини тварин, які занесені до Червоної книги України, та виставку світлин звірів та птахів, що перебувають на межі зникнення.

Також запрошуємо дорослих та дітей розповісти про свого улюбленця у нашому зоопарку. Учасники цього дійства отримають нагороди.

Окрім того, на 13.00 у нас розпочнеться майстер-клас із бісероплетіння. А о 14.00 реабілітолог дрібних домашніх тварин Вероніка Федосова-Цибульська виступить перед відвідувачами із лекцією на тему "Проблеми адопції покинутих тварин".

Плюс не забувайте, що ви ще й маєте чудову можливість отримати професійні фото з нашими підопічними - знімкуватиме охочих Олег Міткевич!

Синоптики обіцяють нам із вами сприятливі для таких розваг погодні умови. Тому пропонуємо теплі осінні дні провести нами, у Луцькому зоопарку - найкомфорнішому місці відпочинку на природі у межах Луцька!

КП “Луцький зоопарк”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Тернополі відкрили ...

КОМЕНТАРІ