На Вінниччині розпочав свою роботу осінній тематично-оздоровчий семінар (+фото)

На Вінниччині розпочав свою роботу осінній тематично-оздоровчий семінар (+фото)

07.10.16 13:28 0 470
4 жовтня на базі обласного клінічного госпіталю для інвалідів війни відбулося офіційне відкриття тематично-оздоровчого семінару голів та активістів обласних, районних, міських ветеранських організацій Вінниччини.

Семінар організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації з 3 по 21 жовтня 2016 року для трьох категорій ветеранів – представників обласної Спілки інвалідів війни, Збройних Сил та учасників бойових дій, обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів та обласного товариства політичних в'язнів, репресованих та їх дітей.

У відкритті семінару взяли участь директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк, заступник головного лікаря госпіталю Віктор Джигалюк, голови обласного відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів Валентина Ратова та обласного товариства політв'язнів, репресованих та їх дітей Любов Севастьянова, т.в.о. голови обласної Спілки інвалідів війни, ЗС та учасників бойових дій Микола Ситар.

Вітаючи учасників семінару, Світлана Василюк ознайомила їх з робочим планом проведення, зазначивши, що окрім лікування ветерани матимуть змогу побувати на екскурсії в обласному краєзнавчому музеї, відвідати унікальний світломузичний фонтан РОШЕН, подивитись одну із вистав репертуару обласного музично-драматичного театру і. М.К.Садовського та насолодитись концертною програмою, присвяченою Дню захисника України. «Бажаю всім гарно підлікуватись та отримати задоволення від спілкування» - додала вона.

У рамках семінару ветерани обговорюватимуть різноманітні проблемні питання, а спілкування з керівниками департаментів, управлінь, обласних організацій стає взаємокорисним для обох сторін. Медичний персонал закладу працює так, щоб в тритижневий період перебування в госпіталі кожен ветеран якісно підлікувався та комфортно відпочив, а також отримав інформацію «з перших уст» щодо виконання ЗУ «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту».





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВІА “Метроном” ...
Наступна новина: Степан Барна: Я радикально ...

КОМЕНТАРІ