На Вінниччині розпочаті практичні навчальні тренінги роботи в системі Prozorro (+фото)

На Вінниччині розпочаті практичні навчальні тренінги роботи в системі Prozorro (+фото)

07.10.16 11:09 0 519
05 жовтня 2016 року, на базі комп'ютерного класу Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Вінницької області,проведені практичні навчальні тренінги роботи в системі Prozorro.

Навчання організовано Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації спільно з електронним майданчиком E-tender. Під час практичних тренінгів під керівництвом Костянтина Шабалтія, який є керівником відділу з розвитку площадки

е-tender, учасники навчання мали змогу відпрацювати практичні навички роботи на площадці, від реєстрації, оголошення закупівлі до оцінки та акцепту пропозицій.

Навчались працювати в системі 56 представників тендерних комітетів структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних установ.

Навчальні тренінги будуть проведені також 6 та 7 жовтня п.р. для представників тендерних комітетів Тиврівського, Літинського, Вінницького, Калинівського, Козятинського районів, участь у яких приймуть по 28 осіб з кожного району.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як діють та розвиваються ...
Наступна новина: Тернопілля: в області ...

КОМЕНТАРІ