Об’єкти дорожнього господарства Вінниччини готові до зими

Об’єкти дорожнього господарства Вінниччини готові до зими

07.10.16 08:51 0 464
Як повідомляє департамент житлово-комунального господарства та інфраструктури облдержадміністрації, з метою підготовки дорожньо-мостового господарства до осінньо-зимового періоду 2016/17 року та забезпечення безпеки дорожнього руху, комунальними підприємствами області виконано роботи з капітального та поточного ремонту на дорогах комунальної власності площею 351,8 тис.м. кв. Станом на початок жовтня відремонтовано 365,68 тис.м.кв, що становить 104% від загального обсягу робіт.

Повністю підготовлено 241 од (100%) комунальної спецавтотехніки (трактори, екскаватори, бульдозери, автогрейдера, піскорозкидачі, навантажувачі, снігоочищувачі тощо) та заготовлено протиожеледної суміші і реагентів (31,18 тис. тон – 100% від запланованих обсягів заготівлі).

Комунальними підприємствами укладено договори із сторонніми приватними організаціями на залучення додаткової спецтехніки в кількості 155 од.(100%), які будуть залучені в разі виникнення складних погодних умов із значними сніговими заметами.

На даний час комунальними підприємствами заготовлено 3,1 тис. од. (100%) шанцевих інструментів (у тому числі лопат для прибирання снігу добровільними формування з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації).

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В арт-галереї «Луцьк» ...
Наступна новина: До Чернігова надійшла ...

КОМЕНТАРІ