Вінниччина підтверджує статус найбільш комфортного та лояльного регіону для бізнесу (+фото)

Вінниччина підтверджує статус найбільш комфортного та лояльного регіону для бізнесу (+фото)

07.10.16 15:40 0 611
Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко 4 жовтня з робочим візитом відвідав Козятинський та Хмільницький райони з метою ознайомлення з діяльністю провідних місцевих підприємств.

У Козятинському районі посадовець відвідав ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат», основним акціонером якого є німецька компанія «OSI International HoldingGmbH».

«Історія підприємства нараховує майже 90 років. Наше підприємство є членом Клубу лідерів якості України, занесене у «Золоту Книгу українського підприємництва», «Золоту Книгу ділової етики України» та «Книгу кращих підприємств України». Ми використовуємо лише натуральну сировину українського походження, що вирізняє нас від інших аналогічних виробників. Висока якість продукції відмічена численними фахівцями та експертами. Саме тому, з 2003 р. м'ясокомбінат є основним та єдиним постачальником яловичини для виробництва гамбургерів для мережі ресторанів швидкого харчування Mc'Donalds та на постійній основі працює з такими торгівельними мережами, як МЕТRO, БІЛЛА, ФТБ Маркет та іними», - поінформував голова правління м'ясокомбінату Михайло Зікрань.

Під час огляду підприємства Володимир Мережко зазначив: «Обсяги вашого виробництва вражають – понад 150 т напівфабрикатів, 20 т ковбасних виробів різних найменувань, близько 300 т м'яса. Не менш вражаючою є ваша система якості та безпеки продукції, відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO. Я вважаю, що приклад функціонування вашого підприємства повинен надихати підприємців Вінниччини, адже в такий складний для України час, ви, завдяки власним зусиллям та праці колективу фахівців, змогли нарощувати обсяги виробництва, розвивати підприємство та при цьому, забезпечити гідною заробітною платою працівників. У нас в області є сучасні, прогресивні підриємства, і наше завдання, як влади регіону, всебічно сприяти та допомогти їхньому розвитку».

Наступним підприємством у Козятинському районі, яке відвідав директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку було ПАТ «Козятинська швейна фабрика» - підприємство, яке успішно функціонує на вітчизняному ринку уже майже 60 років. Посадовець зустрівся з головою правління підприємства – Юрієм Мілінчуком, який з гордістю розповів: «Незважаючи на те, що ми є невеликим підприємством, ми твердо займаємо нішу на внутрішньому ринку та маємо багаторічний досвід зовнішньоторговельних відносин з Китаєм, Ірландією, Нідерландами, Швецією, шиємо колекційний одяг для чеської фірми «Альтрева» та бельгійської «Бальєр. Також ми співпрацюємо з двома англійськими виробниками спецодягу та уже кілька років поспіль вважаємо своєю «родзинкою» пошиття дитячого та підліткового одягу бренду «BoGi».

«Радує те, що ви використовуєте у своєму виробництві тканини і матеріали високої якості з низьким відсотком штучних добавок, постійно працюєте над власним вдосконаленням, розширюєте асортимент продукції, та що не мало важливо і заслуговує окремої шани – шиєте форму для військових в АТО. Крім того, заслуговує визнання і ваше стремління відповідати міжнародним стандартам якості та сміливість виходу на широкі європейський та азіатський ринки збуту. Знаю, що для цього було докладено чимало зусиль та праці, однак від імені влади регіону, можу Вас запевнити, що одним із пріоритетних напрямків діяльності облдержадміністрації є підтримка та допомога малому та середньому бізнесу Вінницької області, і влада й надалі буде зберігати даний пріоритет», - зазначив Володимир Мережко.

В рамках свого робочого виїзду по районах Вінницької області, посадовець відвідав також село Голодьки Хмільницького району, в якому успішно функціонує ТОВ «Поділля» - підприємство за участю австрійського капіталу, яке займається вирощуванням зернових та бобових культур і насінням олійних культур. Площа земельних угідь підприємства в селі становить 460 га, а по всій Україні близько 12000 га.

Директор підприємства Леонід Залуцький коротко розповів про історію створення та діяльність підприємства та окрему увагу звернув на діяльність одного з цехів: «Гордістю нашого підприємства є цей невеличкий цех сушки гарбузового насіння, який щороку функціонує сезонно – з 15 вересня по 15 листопада. У нас задіяні 4 мобільні сушильні столи для гарбузового насіння та 13 стаціонарних, які за три зміни виробляють по 16 т сушеного насіння. Наше насіння ми експортуємо до Австрії, де з нього виготовляють олію і масло, а також медикаменти для лікування серцево-судинної системи та шлунково-кишечного тракту».

Підсумовуючи результати робочого виїзду по районах, Володимир Мережко наголосив на тому, що регіональний бізнес живий і конкурентний: « Незважаючи на свої розміри та види діяльності, підприємства оновлюють технології, вводять сертифіковані системи якості відповідно до міжнародних стандартів, успішно пробують свої сили на міжнародних ринках. Нам є чим пишатися і підтверджувати статус найбільш комфортного та лояльного регіону для бізнесу».































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: розбійника,який ...

КОМЕНТАРІ