В Житомирській області ігор Гундич провів зустріч із польською делегацією щодо проекту розвитку регіонів.

В Житомирській області ігор Гундич провів зустріч із польською делегацією щодо проекту розвитку регіонів.

07.10.16 17:37 0 507
6 жовтня, т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич, міський голова Сергій Сухомлин провели зустріч із польською делегацією у рамках Проекту «Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів», який реалізується Міністерством економічного розвитку Республіки Польща за програмою «Польська допомога для розвитку – 2016».

Зокрема, до Житомира завітали Кшиштоф Сівек, який є керівником проекту, радником Міністра Департаменту з програм надання допомоги Міністерства економічного розвитку Республіки Польща, та інші представники економічного сектору Польщі.

Великі можливості для співпраці з Польщею має Коростень. Саме там реалізується пілотний проект у рамках програми «Польська допомога для розвитку – 2016». Мова йде про становлення індустріального парку. Крім того, точками дотику у програмі є розвиток підприємництва та об'єднаних територіальних громад.

— «Україна йде шляхом великих реформ. І Житомирщина також у цьому процесі. Дякуємо, що ви долучилися до розвитку нашої області. Сподіваємося, що такий офіс підтримки підприємництва, який функціонує у Коростені, буде ще у більшому масштабі діяти у Житомирській області. Будемо вдячні за практичні поради», – зазначив Ігор Гундич.

За словами Кшиштофа Сівека, у жодній області у них немає стільки партнерів, як на Житомирщині.

Основна мета проекту, який реалізується спільно з польськими партнерами, полягає у створенні місцевої правової та інституційної інфраструктури – місцевих агентств регіонального розвитку для розвитку підприємництва і підтримки малого та середнього бізнесу, включаючи управління і використання міжнародних грантів, наприклад, грантових схем Європейського Союзу або норвезьких і швейцарських фондів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відкрили ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ