Чернівці: У Ратуші розпочалася конференція «Муніципальні читання імені Антона Кохановського»

Чернівці: У Ратуші розпочалася конференція «Муніципальні читання імені Антона Кохановського»

07.10.16 19:00 0 651
У міській раді у сесійній залі 5 жовтня урочисто відкрили міжнародну конференцію «Муніципальні читання імені Антона Кохановського».

Організаторами заходу є Чернівецька міська рада, Чернівецький регіональний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, а також кафедра політології та державного управління Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича. Метою конференції є розгляд та обговорення питань, пов'язаних з місцевим самоврядуванням та муніципальним управлінням, розвитком служби в органах місцевого самоврядування в умовах реалізації адміністративної реформи в Україні. В рамках читань будуть працювати дві секції: «Формування європейської моделі міського самоврядування» та «Сучасні засоби професійної підготовки посадовців місцевого самоврядування». Також відбудеться круглий стіл на тему «Новітні інструменти реалізації інтересів територіальних громад», на якому було розглянуто питання щодо реформування місцевого самоврядування в процесі об'єднання територіальних громад.

Участь у конференції беруть представники органів місцевого самоврядування та місцевих органів державної влади, експерти, науковці, лідери неурядових організацій.

Серед іноземних гостей – представники Республіки Білорусь, Республіки Молдова, Республіки Польща та Румунія.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ