У Чернігові продовжується ліквідація стихійної торгівлі на вулицях міста

У Чернігові продовжується ліквідація стихійної торгівлі на вулицях міста

07.10.16 16:06 0 608
У Чернігові продовжують вживатися заходи щодо ліквідації несанкціонованої торгівлі на міських тротуарах.

За інформацією управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради, в місті налічується 14 місць, де масова несанкціонована торгівля "з землі" за рахунок простору для руху пішоходів виникає регулярно. Найбільші стихійні ринки - на вулиці Ремісничій (від Центрального ринку до вул. Івана Мазепи); по проспекту Перемоги – вул. Жабинського (ринок «Привокзальний»); по вулиці Всіхсвятській (прилегла територія до піцерії «Марконі»).

У Чернігівській міській раді створено робочу групу, до складу якої увійшли представники ЧВП ГУ НП в Чернігівській області, Управління патрульної поліції у м. Чернігові, екологічної інспекції КП «АТП-2528» та КП «Зеленбуд», Деснянської та Новозаводської районних у місті Чернігові рад. Представники цієї робочої групи здійснюватимуть систематичні профілактичні рейди у місцях вуличної торгівлі та на стихійних ринках з метою роз'яснення забезпечення дотримання вимог Правил роботи дрібно роздрібної торгової мережі, порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення на ринку споживчих товарів санітарних норм і правил, для припинення торгівлі у невстановлених місцях, захисту прав споживачів та попередження вчинення адміністративних правопорушень у сфері торгівлі.

Як вже повідомлялося раніше, для тих, хто хоче продати вирощене на городі або вживані речі, на ринках міста облаштовані спеціальні торгові місця. Соціальні ряди для незаможних громадян будуть і надалі створюватись і покращуватись, але при цьому тротуари від стихійної торгівлі будуть звільнені.

За інформацією управління економічного розвитку міста, на ринку «Привокзальний» облаштовано соціальні ряди для реалізації продукції, вирощеної на присадибних ділянках, на вул. Бакуринського облаштовано торговий майданчик, на ринку «Нива» - соціальні ряди для реалізації вживаних речей. На ринках «Масани», «Полісся», «Стрілецький», «Хіт-ринок», «Вісла» та біля торгового павільйону «Меблі» є вільні соціальні місця для реалізації сільськогосподарської продукції.

Читайте також:

Влада міста добивається впорядкування торгівлі на ринках та прилеглій до них території

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ