Чернівчани відзначились на «Кубку Чорного моря» з карате

Чернівчани відзначились на «Кубку Чорного моря» з карате

07.10.16 12:15 0 588
1-2 жовтня в Одесі відбулися XV міжнародні змагання з карате «Кубок Чорного моря». Останніх два роки цей турнір не проводився з організаційних причин, але вже цього року змагання зібрали найсильніших спортсменів с усіх куточків України, а також команди з Ізраїлю та Молдови. Усього конкуренцію склали 59 клубів, в загальній кількості 570 спортсменів-учасників.

За словами головного тренера СК «Максимум» Павла Шестакова, з-поміж надвисокої конкуренції вихованці «Максимуму» завоювали дві срібні та чотири бронзових нагороди в індивідуальних категоріях, а також завоювали «бронзу» у престижній чоловічій «стінці» (командне куміте). В командному куміте виступало по одному учаснику з кожної вікової групи – Олексій Гоцуляк (кадети), Артем Бинзар (юніори) і Різван Талібов (дорослі). В боях за вихід у фінал чернівчани поступились одеситам, щоправда лише за кількістю набраних балів, а за бронзові медалі перемогли команду Житомира.

В індивідуальних категоріях срібними медалями відзначились: студент факультету фізичної культури та здоров'я ЧНУ ім. Ю.Федьковича Артем Бинзар (юніори, -76 кг), студент кооперативного коледжу Василь Биндю (18+, -67 кг). Василь Биндю відзначився ще й «бронзою» серед молоді до 21 року (-67 кг). Серед кадетів до 70 кг третє місце завоював Рудік Кліх зі Сторожинця, здолавши в бою за бронзу чинного чемпіона України Олександра Жумигу.

Серед дорослих спортсменів одразу трьома бронзовими медалями відзначився: студент факультету фізичної культури та здоров'я ЧНУ ім. Ю.Федьковича Різван Талібов (seniors – 75 кг; seniors open; U 21 -75 кг ). 18 річний чернівчанин змагався в усіх трьох можливих категоріях у компанії вже значно старших спортсменів і в загальному провів 11 поєдинків (із них 7 перемог, 3 поразки, 1 нічия).

Вже цими вихідними команда «Максимум» представлятиме Україну та Чернівці на престижних міжнародних змаганнях у Сербії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку розроблять ...
Наступна новина: Ректори житомирських вишів ...

КОМЕНТАРІ