У Волинській області прокуратура довела,що об'єкт цивільної оборони належить державі

У Волинській області прокуратура довела,що об'єкт цивільної оборони належить державі

08.10.16 19:00 0 640
Прокуратура області представницькими заходами, звернувшись із позовною заявою до господарського суду Волинської області, домоглася повернення земельної ділянки, на якій розташований об'єкт цивільної оборони, у державну власність.

Рішенням місцевого господарського суду затверджено мирову угоду, укладену між Регіональним відділенням Фонду Державного майна України у Волинській області, публічним акціонерним товариством "Теремно Хліб" та виконавчим комітетом Луцької міської ради.

Даною мировою угодою підтверджено право власності держави в особі Регіонального відділення ФДМУ в області на земельну ділянку площею 162 кв.м. на вулиці Підгаєцькій у Луцьку, на якій розміщений об'єкт цивільної оборони – нерухоме майно державної власності – сховище, призначене для захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій, в тому числі – воєнного характеру.

У 2010 році ця земельна ділянка, призначена для обслуговування об’єкта цивільної оборони, незаконно вибула з володіння власника без його волі, а тепер повернута у державну власність.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З понеділка,10 жовтня,у ...
Наступна новина: У Луцьку посмертно ...

КОМЕНТАРІ